Κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ- Επισκέψεις στα νοσοκομεία και στο Πανεπιστήμιο
Το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε διαδοχικά τα δύο νοσοκομεία της πόλης και είχε συνάντηση με τους διοικητές…

Ο κ. Βαγγέλης Καρβούνης, στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τα προβλήματα του ιδρύματος αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, στην κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών του νοσοκομείου, όσο και για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοόλ. Η ενίσχυση με προσωπικό είναι μια παραδεκτή αναγκαιότητα, όπως τονίστηκε στη συνάντηση, και ακριβώς αυτό θα επιδιώξει και η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση του τόπου: στοχευμένες προσλήψεις σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι αυτός της Υγείας.

Αντίστοιχα θέματα συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Δαρδαμάνη με το διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Βασίλη Τσίκαρη και με τον αναπληρωτή διοικητή, Κωνσταντίνο Χολέβα.

Και στα δύο νοσοκομεία, ο υποψήφιος βουλευτής συνάντησε εργαζόμενους στις κλινικές και στα εργαστήρια.

Τέλος, το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και είχε μια περιεκτική ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το νέο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου από το Γιαννιώτικο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.