Ο κ. Σπύρος Χριστόπουλος θα είναι ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα και ένας από τους άμεσους συνεργάτες του κ. Γιαννίκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κ. Χριστόπουλος έχει εργαστεί σε Δόξα Δράμας και Λαμία τα τελευταία χρόνια, ενώ οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα -και κυρίως οι πιο παλιοί- ίσως να τον θυμούνται από το μπαράζ του Πύργου το 2004, όπου τότε ο Χριστόπουλος υπερασπιζόταν τα γκολπόστ του Ηλυσιακού. Επίσης είχε αγωνιστεί σε Λάρισα και Ολυμπιακό Βόλου.

Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να κλείσει κι αυτό εντός των ημερών, καθώς ο κ. Γιαννίκης έχει εξετάσει κάποια βιογραφικά, έχει κάνει και κάποια ραντεβού και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επιλέξει και τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Παρόμοιο τρόπο επιλογής συνεργατών είχε ακολουθήσει και ο Γιάννης Χριστόπουλος το 2012.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χριστόπουλο Σπύρο.

Οι τελευταίες ομάδες που έχει συνεργαστεί ο κ.Χριστόπουλος είναι η Δόξα Δράμας και η Λαμία, ενώ στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει περάσει από τις ομάδες της Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου μεταξύ άλλων.

«Καλώς ήρθες coach και καλή αρχή στην ομάδα..»

Ο κ.Χριστόπουλος μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για τον καινούριο σταθμό στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΠΑΣ και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την επιλογή στο πρόσωπο μου για αυτή τη θέση. Ελπίζω τα καλύτερα για αυτή την ομάδα και εύχομαι γρήγορα να επιστρέψει στην κατηγορία που πρέπει να παίζει.»