Ήγουμενίτσα: Μοτοσυκλετιστές Harley Davidson στην Ηγ/τσα με κοινωνική, μουσική και τουριστική δράση

Διακόσιοι και πλέον μοτοσυκλετιστές Harley Davidson βρέθηκαν στην Ηγ/τσα με κοινωνική, μουσική και τουριστική δράση. Τέτοιες εκδηλώσεις αναβαθμίζουν και προβάλλουν την περιοχή.  


Η ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson National Rally 2019, που διοργάνωσε η Λέσχη  Harley Davidson Club Hellas, ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην παραλία του Δρεπάνου  και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου. 

Η επίσκεψη στο ΚΔΑΠ Αμεα το Εργαστήρι,  οι εξορμίσεις στη ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας και  η συναυλία με τους GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS Special quest Solid Buzz στον παραλιακό χώρο Πλατάνια Ηγουμενίτσας, δείχνουν ότι εξυπηρετούν και ευρύτερους σκοπούς και ενδιαφέροντα, όπως  η φιλανθρωπική παρουσία, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσυκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσυκλετιστή, αλλά και η ανάδειξη της ψυχαγωγίας, μέσα από την  αξία της μουσικής. 

H Hγουμενίτσα αποτελεί αγαπημένο τόπο προορισμού της Λέσχης απο το 2001, όταν είχε πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή F.H-D.C.E. συνάντηση HARLEY DAVIDSON SUPER RALLY με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο (5.000 μοτοσυκλέτες) στο Δρέπανο. 

Η διοργάνωση θεωρήθηκε απο τις πιο πετυχημένες απο το Federation of Harley Davidson Clubs Europe. Για το 2021, είκοσι χρόνια μετά, έχει επιλεγεί ξανά η Ηγουμενίτσα ως τόπος διεξαγωγής του Super Rally 2021 με διοργανωτή το Harley Davidson Club Hellas. 

Αρωγοί και υποστηρικτές των διοργανώσεων, αλλά και των δράσεων  στην Ηγουμενίτσα είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.