ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ - Τελευταίες επαφές πριν τις εκλογές
Το ζήτημα της αναπτυξιακής προοπτικής του Πωγωνίου, μέσω και της λειτουργίας της Γεωργικής Σχολής Βελλάς, συζήτησε το πρωί της Παρασκευής…

Η κα. Τσολάκη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο στο γραφείο του στη Μητρόπολη και αφού πήρε την ευλογία του, στη συνέχεια συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Σχολής Βελλάς.
Στη συνέχεια, το πρωί της Παρασκευής, η κα. Τσολάκη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Ιωαννίνων, Γρηγόρη Γκίκα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του ΚΤΕΛ, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.
Εκεί, ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια του Ταμείου, Λεμονιά Κλούμπα, για την πολύ καλή πορεία πληρωμών και απορρόφησης πόρων, χάρη στην σκληρή προσπάθεια των λιγοστών υπαλλήλων του Περιφερειακού Ταμείου.
Η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, εξήρε την προσπάθεια όλων των υπαλλήλων, της Διεύθυνσης του Ταμείου, αλλά και του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, καθώς χάρη στην προσπάθεια και στον συντονισμό από την πλευρά του, προχωρούν με πολύ καλούς ρυθμούς οι πληρωμές, όλων των εμπλεκόμενων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»