Άρτα: Διαγωνισμός – Έκθεση Φωτογραφίας.με τίτλο “Φωτογραφίζω την άγνωστη πλευρά της Ροδαυγής”

Άρτα: Διαγωνισμός - Έκθεση Φωτογραφίας.με τίτλο "Φωτογραφίζω την άγνωστη πλευρά της Ροδαυγής"
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει Διαγωνισμό –Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Φωτογραφίζω την άγνωστη πλευρά της Ροδαυγής”, στα πλαίσια του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ “Το Ροδοφέγγαρο”

Στόχος του……. φετινού διαγωνισμού –έκθεσης είναι να αναδειχθεί η κρυμμένη , άγνωστη πλευρά του Χωριού μέσα από την διαφορετική οπτική κάθε φωτογράφου (ερασιτέχνη ή επαγγελματία). 

Οι συμμετέχοντες , θα πρέπει να στείλουν τις φωτογραφίες τους ηλεκτρονικά στο e-mail του Συλλόγου  politistikos.rodavgis@gmail.com μέχρι τις 30 Ιουλίου 2019

Για την καλύτερη διαχείριση των αρχείων που θα αποστείλετε, αν είναι εφικτό να είναι με την κατάληξη jpg, και με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια ώστε να τύχει καλύτερης δυνατής εκτύπωσης. 

Θα εκτεθούν όλες οι φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου , θα επιλεγούν και θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες από ειδική κριτική επιτροπή και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 15 Αυγούστου 2019. 

Με το πέρας του Διαγωνισμού της φωτογραφίας ο κάθε καλλιτέχνης θα παραλάβει την φωτογραφία του από το γραφείο του Συλλόγου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα