Γ. Παπανδρέου: Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης

Γ. Παπανδρέου: Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης
«Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα, για τους Αχαιούς και την Αχαΐα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα», δήλωσε ο…

«Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την Προοδευτική Παράταξη. Από αύριο, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου, γιατί έδωσαν με αξιοπρέπεια έναν διαφορετικό αγώνα από όλους τους άλλους», ανέφερε.

«Χέρι – χέρι, όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να ξαναδώσουμε στους Έλληνες ελπίδα και προοπτική», τόνισε, προσθέτοντας πώς «προσωπικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένος στην υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ευχαριστούμε όλους τους Αχαιούς. Και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από αύριο, αγώνα. Να ξανακάνουμε μεγάλη την Παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα. Για την πραγματική αλλαγή», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο συνεργασία με τη ΝΔ απάντησε: «Γνωρίζετε τη θέση μου. Θα είμαστε χρήσιμη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα πολιτικής σταθερότητας. Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα.»

 

Πηγή: kathimerini.gr

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα