Κυβερνητικός Βουλευτής ο Στέργιος Γιαννάκης – Άνετη εκλογή για τον Κώστα Μπάρκα

Στο 56% της ενσωμάτωσης των σταυρών η εκλογή των βουλευτών που θα εκπροσωπήσουν την Πρέβεζα στην επόμενη βουλή με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία κρίθηκε.
Κυβερνητικός βουλευτής εκλέχθηκε ο Στέργιος Γιαννάκης, ενώ βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλέχθηκε ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας.
Σε δήλωση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o κυβερνητικός πλέον βουλευτής κ. Στέργιος Γιαννάκης δήλωσε :
«Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου στους χιλιάδες φίλους και φίλες συμπατριώτες, από όλο το Νομό της Πρέβεζας, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που έγιναν ο σκοπός του αγώνα μου και με εξέλεξαν Βουλευτή Νομού Πρεβέζης για την επόμενη, ίσως την πιο σημαντική τετραετία για τον Νομό μας.

Με όλη μου την καρδιά σας επιστρέφω κάθε χαμόγελο, κάθε χειραψία, κάθε αγκαλιά που ανταλλάξαμε σε αυτόν το αγώνα. Κανείς δεν νικά μόνος του, οι παρέες γράφουν ιστορία.

Από αύριο κιόλας ξεκινάμε με αυτοδύναμη Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φτιάξουμε από την αρχή την Ελλάδα που μας αξίζει. Με έργα και πολλή δουλειά για το Νομό που μας αξίζει. Από σήμερα κυματίζει και πάλι περήφανα η γαλανόλευκη μας σημαία ψηλά!

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μαζί, συνεχίζουμε!

Με αγάπη»

43,88
14.715
3.974
3.130
672
417
34,12
11.441
3.190
1.832
587
226

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα