Μάντζιος: “Ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ένταση και τρεξίματα στην επανάληψη”

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Άκης Μάντζιος, αφού είδε την ομάδα του να βγάζει ένταση, πίεση και τρεξίματα για πολλή ώρα μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά τόνισε: “Υπάρχουν κομμάτια που μας άρεσαν και κομμάτι που θα πρέπει να κοιτάξουμε. Ήταν ένα καλό τεστ, είχαμε ισορροπία σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δε δημιουργήσαμε όπως θα θέλαμε παρά τα δύο γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα και αυτό γιατί ανεβάσαμε την ένταση των προπονήσεων όλη τη βδομάδα, επειδή ξέραμε ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα πάντως ήταν πολύ καλή, είχε ένταση, πίεση, τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε γεμάτο παιχνίδι”.

Για την παρουσία των νέων αποκτημάτων, εκ των οποίων τρεις (Καμαρά, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε) σκόραραν σήμερα: “Ειναι πολύ καλοί παίκτες, ήρθαν αργά και θέλουν τον χρόνο τους. Όσο περνάει ο καιρός, είναι υπέρ τους”.

Για το αν θα περνούσε ο Άρης την Αστάνα αν είχε αυτούς τους παίκτες πιο νωρίς: “Δεν ξέρουμε ποτέ πως θα ήταν. Είχαν δυσκολίες αυτοί οι παίκτες για να έρθουν τότε, έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες ο πρόεδρος. Θα μπορούσαμε, όμως, να είχαμε περάσει την Αστάνα, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το αφήνουμε πίσω αυτό και πρέπει να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα που φέτος έχει περισσότερες απαιτήσεις”.

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές: “Όχι ακόμα”.

Το άρθρο Μάντζιος: “Ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ένταση και τρεξίματα στην επανάληψη” εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα