Πρέσβης Ισραήλ: Χαιρετίζει την πτήση Ιωαννίνων- Τελ Αβίβ

Τη λειτουργία της νέας γραμμής απευθείας πτήσεων μεταξύ Ιωαννίνων και Τελ Αβίβ από τις αρχές Μαΐου του 2023, χαιρετίζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Γκατς.

Ειδικότερα, κάνει λόγο για ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των τουριστικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ακαδημαϊκών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

“Συγχαρητήρια για τη νέα γραμμή απευθείας πτήσεων. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των τουριστικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ακαδημαϊκών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα, η ισραηλινή πρεσβεία καλωσορίζοντας τις απευθείας πτήσεις της Αegean airlines μεταξύ Τελ Αβίβ και Ιωάννινα το Μάιο 2023, υπογραμμίζει πως περισσότεροι Ισραηλινοί τουρίστες θα επισκεφθούν μια περιοχή με σπουδαία αξιοθέατα, αλλά και με ιστορική εβραϊκή κοινότητα.

Υπενθυμίζεται πως η Αegean ανακοίνωσε την απευθείας σύνδεση των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με ένα από τα νέα αεροσκάφη Α320neo της AEGEAN. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου του 2023, ενώ προβλέπεται να διαρκούν έως και το τέλος της θερινής περιόδου τον Οκτώβριο.

Με τον τρόπο αυτό, όπως τονίστηκε και στη συνάντηση εργασίας που είχαν διευθυντικά στελέχη της εταιρείας με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, η AEGEAN αυξάνει την δραστηριότητά της από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και συμβάλλει, τόσο στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης της πόλης, όσο και της Ηπείρου συνολικά, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα

EnglishGreek