Ορισμός μελών για συγκρότηση νέας πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων, στo πλαίσιo της συγκρότησης της νέας πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς, σύμφωνα με τον Ν.4830/2021, καλεί τα φιλοζωικά σωματεία ή φιλοζωικές οργανώσεις με έδρα τον Δήμο Αρταίων ή ελλείψει αυτών, με έδρα ολόκληρη την Επικράτεια, όπως προκύπτει από το καταστατικό τους, καθώς και τα αναγνωρισμένα επαγγελματικά σωματεία εκπαιδευτών σκύλων, να ορίσουν μέλη τους για να συμμετέχουν στην επιτροπή, ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία/οργανώσεις παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία των μελών τους εγγράφως στη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Δήμου μας (ταχ. διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός & Αυξεντίου, 47100 ΑΡΤΑ) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: maria@arta.gr, υπόψη της κ. Ανδρέου Μαρίας, τηλ. 2681362289, μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2022.

Το άρθρο Ορισμός μελών για συγκρότηση νέας πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αρταίων εμφανίστηκε πρώτα στο Δήμος Αρταίων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα

Generated by Feedzy
EnglishGreek