Η Δημοτική Αρχή για την ανακοίνωση παραχώρησης του στρατοπέδου Βελισσαρίου.

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων υποδέχεται με ικανοποίηση την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου στο Δήμο.
Η παραχώρηση του στρατοπέδου αποτελούσε διεκδίκηση πολλών ετών και αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Μωυσή Ελισάφ.
Σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη έγιναν προ μηνών τα πρώτα και ουσιαστικά βήματα.
Ο Δήμος και η Περιφέρεια είναι σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τον Υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.
Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Γιάννενα για την παραχώρηση του στρατοπέδου στο Δήμο αποτελεί μία επίσημη κυβερνητική δέσμευση σε ανώτατο επίπεδο και μία δικαίωση για την σημερινή δημοτική αρχή.
«Η συνεργασία που είχε ξεκινήσει εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Ελπίζουμε ότι μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού η διαδικασία θα επισπευστεί και η παραχώρηση θα ολοκληρωθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Το στρατόπεδο Βελισσαρίου αποτελεί χώρο ζωτικής σημασίας για την πόλη και το λεκανοπέδιο και ελπίζουμε μία διεκδίκηση πολλών ετών να γίνει σύντομα πράξη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα