Αναδιανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Αναδιανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Αναδιανομή αποθέματος τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στις 16 Οκτωβρίου 2023 στα πλαίσια του ΕΠ «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής ΣυνδρομήςΤΕΒΑ/FEΑD2014-2020» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (Περιφέρεια Ηπείρου) ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού προγράμματος και περιλαμβάνει τακτικές διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους πολίτες του προγράμματος.

Η προγραμματισμένη αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ως εξής:

  • ΠΡΕΒΕΖΑ, ώρες 8.30 ως 10.00

Σημείο Αναδιανομής: Αποθήκη ΤΕΒΑ Δ. Πρέβεζας (Οδός Νικοπόλεως και Γερογιάννη, περιοχή Πυροβολικού).

  • ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ ώρες 11.00 ως 12.00

Σημείο Διανομής: Νέο Δημοτικό Κτίριο επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος.

  • ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ώρες 13.00 ως 14.00

Σημείο Διανομής: Αποθήκη Δήμου Ζηρού στο γήπεδο Φιλιππιάδας.

 

Οι διανομές περιλαμβάνουν τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, χυλοπίτες και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου τονίζει ότι η αναδιανομή αφορά 109 πολυμελής οικογένειες από 4 έως και 6 παιδιά, δίνοντας έτσι επιπλέον στήριξη και ανακούφιση σε 465 μέλη.

Η διανομή τροφίμων γίνεται σε συνεργασία με τους εταίρους του προγράμματος, την Ιερά Μητρόπολη και τους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ζηρού.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

Στείλτε μας μήνυμα